130 sonuçtan 1-12 arası gösteriliyor

15 ppm Gümüşsuyu

412,00
15 ppm Gümüşsuyu, saf su içerisinde dağılmış halde bulunan gümüş parçacıklarını içerir. Gümüş suyu, hem oral yoldan kullanılabilen hem de bir yara üzerine sürülerek uygulanabilen bir tedavi yöntemi olarak bilinmektedir.

25 ppm Gümüşsuyu

350,00
25 ppm Gümüşsuyu, su içinde çözülmüş gümüş partiküllerini içeren bir sıvıdır. Gümüşün antimikrobiyal özelliklere sahip olması nedeniyle gümüş suyu, çeşitli amaçlarla kullanılan bir doğal sağlık ürünüdür.

Adaçayı Yağı

200,00
Adaçayı yağı, adaçayı bitkisinin (Salvia officinalis) yapraklarından buhar distilasyonu yöntemiyle elde edilen uçucu bir yağdır. Adaçayı, antiseptik, antioksidan, antimikrobiyal ve anti-inflamatuar özelliklere sahiptir. Tıbbi ve kozmetik amaçlarla kullanılan bir yağdır.

Akik Bileklik

250,00
Akik bileklik, doğal taşlardan yapılan ve genellikle bilekte takılan bir aksesuardır. Akik, kalsedon ailesine ait bir çeşit kuvars taşıdır. Hem dekoratif hem de sembolik bir değere sahip olan akik bileklikler, genellikle enerji dengesi, şifa ve koruma amacıyla kullanılır.

Aktif Karbonlu Mavi Sabun

100,00
Aktif karbonlu mavi sabun, aktif karbon adı verilen özel bir tür karbon içeriğiyle zenginleştirilmiş bir sabun çeşididir. Aktif karbon, yüksek yüzey alanına sahip ve çeşitli maddeleri adsorbe edebilen bir malzemedir. Mavi sabun ise, genellikle antibakteriyel özelliklere sahip olabilen bir sabun türüdür.

Alıç Sirkesi

150,00
Alıç sirkesi, alıç meyvelerinden elde edilen bir tür meyve sirkesidir. Alıç, Rosaceae ailesine ait bir bitki olan Crataegus cinsine ait bir ağaç veya çalıdır. Alıç meyveleri, genellikle küçük, kırmızı veya turuncu renkte olup, ekşi bir tada sahiptir.

Alkolsüz Sıvı Propolis

320,00
Alkolsüz sıvı propolis, dünyada en iyi şekilde alkolde çözündüğü için genellikle %70 alkol çözeltileri tercih edilir. Alkolsüz propolis damlaları ise su bazlı olduğu için propolisin sadece çok az bir kısmı suda çözülür. Bu nedenle, Eğriçayır'ın Propolisleri, propolisin maksimum faydasını elde edebilmeniz için uygun çözeltiyle hazırlanır.

Antik Sirke

150,00
Antik sirke, fermente edilmiş elma suyundan yapılan bir sirkedir. Diğer adıyla "elma sirkesi" olarak da bilinir. Birçok farklı amaç için kullanılabilir ve sağlık, güzellik, temizlik ve mutfak gibi çeşitli alanlarda faydaları vardır.

Ardıç Yağı 20 ml

120,00
Ardıç yağı 20 ml, ardıç ağacının yaprakları ve meyvelerinden damıtma veya ekstraksiyon yöntemleriyle elde edilen uçucu bir yağdır. Ardıç yağı, aromaterapi, doğal sağlık uygulamaları ve bazı geleneksel tıp sistemlerinde kullanılır.

Aspir Yağı

100,00
Aspir yağı aspir bitkisi, köklü bir geçmişe sahip olan ve özellikle Mısır, İran, Hindistan, Japonya ve Çin'de tarımı yapılan, tıbbi amaçlarla kullanılan bir bitkidir. Ayrıca, bitkinin çiçeğinde bulunan boya maddesi, kumaş boyacılığında yaygın olarak kullanılır ve günümüzde aspir bitkisini özel kılan şey, tohumlarından elde edilen yağıdır.